Onze activiteiten

1. Grondwerken .

Het graven van sleuven voor het plaatsen van nutsleidingen (elektriciteit, telefonie, kabel-tv, aardgas, waterleiding). Hiervoor worden verschillende machines ingezet afhankelijk van de ruimte die we ter beschikking hebben, de grondsoort, enz… .

Het verdichten van de sleuven gebeurt machinaal met een stamper, trilplaat of trilwals. Na het verdichten hebben we de mogelijkheid om  de verdichting te controleren mbv een dynamisch plaatdruk toestel.

Graafwerken voor nutsleidingen gaan natuurlijk ook gepaard met bestratingswerken, het plaatsen van palen en/of masten en het graven van putten.

Meer info

Onze activiteiten

2. Bestrating .

Na de verdichting van de sleuven leggen wij ook de bestrating terug aan. Boordstenen, klinkerwerken, inwerken van spots, plaatsen van verlichting en straatmeubilair. Inwerken van parkeerplaatsen of andere specifieke zaken.

Meer info

Onze activiteiten

3. Kabellegging .

In de sleuven leggen we diverse soorten kabels voor elektriciteit (middenspanning, laagspanning, openbare verlichting), aardgas (middendruk & lage druk), telefoon, kabel-tv, optische buizen, … .

Voor elk type kabel zijn zijn er specifieke vereisten inzake de aanleg waar wij ons in gespecialiseerd hebben.

Meer info

Onze activiteiten

4. Horizontale boringen .

Het graven van sleuven voor het plaatsen van leidingen. Hiervoor zetten wij verschillende machines in afhankelijk van de ruimte die we ter beschikking hebben, de grondsoort, enz… . Ook het verdichten van de sleuven gebeurt machinaal met stamper, trilplaat, trilwals. Na het verdichten zijn wij in de mogelijkheid om d.m.v. een dynamisch plaatdruktoestel de verdichting te controleren.

U kunt ook bij ons terecht voor het uitgraven van het koffer voor bestratingswerken en het graven van putten voor palen of masten.

Meer info

Onze activiteiten

5. Elektriciteitswerken .

Onze techniekers zijn gespecialiseerd in de alle elektriciteitswerken buiten. Aansluitingen op het bestaand stroomnet, electrishce kasten afwerken, het herstellen van kabelbeschadigingen of leidingbreuken.

Meer info

Onze activiteiten

6. Openbare verlichting .

Het plaatsen van verlichtingspalen, grondspots, muurarmaturen, enz… . Onze techniekers dragen ook zorg voor het aansluiten van de palen op het bestaande net.

Daarnaast doen voeren we ook specifieke verlichtingsprojecten uit om locaties of specifieke openbare gebouwen sfeervol te verlichten.

Meer info

Onze activiteiten

7. Telecom .

Het plaatsen van kabels voor telefonie, digitale-tv; internet of (wacht)buizen voor glasvezel. Het opsporen van fouten en het kalibreren van buizen voor glasvezel. Verder kunnen onze techniekers het net afwerken op splitters, versterkers, taps, enz… .

Meer info

Onze activiteiten

8. PE-lassen .

Voor het PE-lassen hebben wij specifieke techniekers. Ze zijn opgeleid voor het lassen van PE-gasbuizen of andere PE-buizen. Ook het reinigen van PE-buizen behoort tot de mogelijkheden. Er wordt dan een spons door de buis geblazen. Daarnaast kunnen we deze buizen ook koppelen op een bestaand gasnet. Al onze toestellen zijn voorzien van fraudebeveiliging.

Meer info

Onze activiteiten

9. Strooidienst .

In de winterperiode werken we samen met AWV mee aan de strooidienst. Onze vrachtwagenchauffers werken dan dag & nacht om de weginfrastructuur op hun routes sneeuw- en ijsvrij te maken. Zo kan u veilig de weg op!

Meer info

Onze activiteiten

10. Wachtdienst .

In specifieke overeenkomsten leveren wij ook wachtdiensten aan voor onze verschillende activiteiten.

24/7 bereikbaarheid voor de opvang van de 1ste en 2de lijns problemen zijn zaken die we voor onze klanten kunnen organiseren.

Meer info

Heb je een project waar we je mee kunnen helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren!

contacteer ons
andere activiteiten

Rooterweg 18
3680 Neeroeteren
Tel: +32 89 75 15 67
Gsm: +32 477 48 23 18
Email: info@everts.be

BTW n°: BE0432.281.884
ING: BE33 3350 4109 8946

FORTIS: BE23 0689 0905 1691

VOLG ONS

NIEUWSBRIEF

Everts bv is een aannemersbedrijf met jarenlange ervaring in het aanleggen van nutsvoorzieningen.